06 70 719 4557 info@isowool.hu

Fúvásos gyapot szigetelés Budapest 08. ker.

A befújható szigetelés a hagyományosnál gyorsabb, olcsóbb, és sokkal kisebb zajjal, felfordulással jár.  főváros legjobb szigetelői!

KŐZETGYAPOT

Szemben más, kereskedelmi forgalomban kapható szigetelőanyagokkal, használatához különleges felszerelés, erre a célra készült gépek szükségesek. Az általunk használt berendezés egy svéd fejlesztés eredménye, egy dízelmotorral hajtott magasnyomású kompresszor 10 cm átmérőjű csövön keresztül fújja be a szigetelni kívánt helyre. A gép erejét és a módszer hatékonyságát jól jellemzi, hogy akár 40 méter magas épületek szigetelését is meg tudjuk oldani ezzel az eljárással.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK

A fújható kőzetgyapot granulátum felhasználási területe ugyanolyan széles mint a táblában forgalmazott változataié, kiválóan alkalmas tűzvédelmi célokra, hő- és hangszigetelésre. A nem éghető, befújható kőzetgyapot teljesen megfelelő padló, fal, mennyezet, magas tető, kettős héjalású lapos tető szigetelésére. Az innovatív technológiának köszönhetően még a bonyolult szerkezeteknél is nagyon könnyű a kivitelezés. A munka elvégzése után 100 százalékos szigetelés jön létre (rés- és hőhídmentes szigetelés).

ÉGHETŐSÉG

A befújható kőzetgyapot szigetelés alapanyaga a természetes bazalt kő. A bazalt egy vulkanikus eredetű kőzet, aminek 1000-fok felett van az olvadáspontja,ennek köszönhetően ugyanis semmiféle utólagos vegyi kezelést nem igényel, hogy elérje az A1-es nem éghető kategóriát. Ez hatalmas előny más, éghető szigetelőanyagokkal szemben, de ami igazán különlegessé, a “szigetelőanyagok királyává” teszi a kőzetgyapotot , az a tény hogy tűzállósága mellett kiváló hangszigetelő, hőszigetelő anyag is.

Fújható kőzetgyapot hőszigetelés

A fújható szigetelés egy új technológia, egy speciális, ultrakönnyű kőzetgyapottal (mely nem éghető, kiváló hő- és hangszigetelő) szigeteljük le a házát. A szigetelőanyag egy kőzetgyapot granulátum, melyet egy porszívócsőhöz hasonló csővel juttatjuk el a megfelelő helyre, mely rendkívül gyors és hulladékmentes

Fújható fagyapot hőszigetelés

Számtalan szigetelési eljárást ismerünk, amelyek közül a környezetre nézve az egyik legbarátibb megoldás, a fagyapot fújható szigetelés. Hasonlóan más fújható szigetelésekhez, egy hosszú csövön keresztül tudjuk a szigetelendő felületre szállítani egy motorizált gépezet segítségével.

Fújható üveggyapot hőszigetelés

Az üveggyapot fújható szigetelési eljárás Magyarországon már nem egy forradalmian új megoldás, hiszen évek óta használják a klasszikusnak mondható cellulóz alapanyag mellet. Jelen esetben az üveggyapot már színében is eltér a hagyományos üveggyapotfajtától, így könnyedén azonosítható fehér színéről.

Hogyan működik a befújható szigetelés?

A befújható szigetelés a hagyományosnál gyorsabb, olcsóbb, és sokkal kisebb zajjal, felfordulással jár. A szigetelőanyag természetes, veszélytelen, és a penészedést is megszünteti.

Mennyit spórol a fújható szigeteléssel?

Azok, akik a fújható szigetelést választották, átlagosan 50%-al kevesebbet költöttek fűtésre a szigetelés után, mint a szigetelés előtt.

A fújható szigetelés előnyei

A fújható szigetelésnek szinte csak előnyei vannak. Gyors, hiszen (előzetes felmérés után) megközelítőleg egy nap alatt az egész tető, vagy házának szigetelése megoldódik.

9

Padlásfödém

A tetőtéri födémek szigetelése kiemelten fontos az energia hatékonyság és a hőmegtartás szempontjából..

9

Tetőtér

A kiváló hőszigetelő tulajdonsággal rendelkező kőzetgyapot granulátumot egy porszívószerű, 10 centiméter átmérőjű fúvócsövön keresztül juttatják el a célterületre, ahol számtalan előnye mellett megóvja otthonunkat a hidegtől és a melegtől egyaránt.

9

Válaszfal

Ideális megoldásokat kínálunk válaszfalak  utólagos hő- és hangszigetelésére. Kérje ajánlatunkat.

9

Lapostető

Specialításunk az üreges szerkezetű lapostetők szigetelése. Több mint 10 éve szigetelünk.

Ingyenes felmérés Budapest 08. ker. főváros!

Üzenjen nekünk

Aroma Home Kkt.

1011 Bp Fő u 28.

06 70 719 4557

info@isowool.hu

Ha befúvásos gyapottal szigetelne itt: Budapest 08. ker., küldjön nekünk egy rövid üzenetet és hamarosan megkapja árajánlatunkat. Ha leheteséges, küldje el, hogy mekkora felületet szigetelne és milyen mélységben.